Det är bäst att man håller sig i rätt skinn. Efter en titt på en repetition kan man konstatera att Bomhus Nästas revy kommer att både roa och oroa. Repetitionerna pågår just för fulla muggar på Gävle Folkets Hus.
Regissören Per Jäderberg har fullt upp med att se till alla detaljer i tal, dans och sångnummer blir toppklass. Men det är redan nu riktigt bra flyt på scenerna - inte så konstigt eftersom det finns en hel del gamla revyrävar som är med på scenen.
Nästan alla texterna har skrivits av föreningens egna medlemmar, endast ett fåtal kommer från andra författare.
För alla intresserade kan vi meddela att biljetterna kommer att släppas i mitten av december. Då kan man också planera för en riktigt glad och god helkväll eftersom man även kan beställa en REVY-BUFFET! För en överkomlig summa kan man nämligen köpa en kombinationsbiljett för både revy och en liten matbit, vilken kommer att serveras ca 1,5 timme FÖRE revyn. I det paketet ingår också pausfikat med wienerbröd. Kanske en rolig julklapp?
Under buffén blir det också underhållning eftersom en del av revyskådisarna kommer att ”dyka upp” för att berätta mer om föreningen och hur revyn har vuxit fram. Genom den här kontakten med publiken hoppas föreningen även få kontakt med fler revyintresserade människor som skulle kunna tänka sig att själva stå scenen i framtiden, kanske redan i nästkommande revy!
Men passa på tillfället att redan nu sätta igång och träna skrattmusklerna, för dom kommer att få arbeta på stenhårt!
- Va? Nu igen?
Just det!