- Den här portserien har visat sig vara mycket kostnadseffektiv för industrin. Mekatroniken har färre rörliga delar, och det ger ett snabbare montage och dessutom mindre servicebehov.
- I praktiken blir det mindre för oss att göra, men kunderna vinner på det – och i slutändan får vi mera kredit och ytterligare jobb!

Henrik Bergström, Vd för Takringen Akustikbyggen: - Här hos oss är vi nöjda med de nya snabba och tystgående rullportarna!

Jerker Häggqvist, bror och GMPs Vd, pekar på ett färdigt motorpaket alldeles inpå profilrullen uppe i taket:
- Se så lite plats den tar! Och takhöjden påverkas inte alls. Har man travers i taket, så slipper man otyget med kollisioner som kan förkomma vid andra portlösningar!

Bröderna Häggqvist gillar Teckentrups rullportar och rullgaller, eftersom de är mycket noga med både säkerhetskraven och kvaliteten på portarna. Och det gäller mekaniken, styrsystemen och inte minst användarsäkerheten. Såväl som portarnas förbättringar av lokalernas komfortnivå i form av värmeisolering, ljudisolering, täthet och förmågan att klara vindtryck.

- Stress, hets, tidspress eller bara mänsklig ouppmärksamhet gör att kollisioner mellan maskin och rullportar alltid är möjliga – men de blir sällan allvarliga hos Teckentrups portar. De elastiska lamellerna i rullpansaret återfjädrar ”mjukt” och flexibelt. Och tack vare den robusta profilen krävs oftast inga reparationer eller byte av delar.

- Teckentrups rullportar är ju konstruerade för industriell kontinuerlig drift. Allt för att garantera ett friktionsfritt trafikflöde. De snabba portarna med isolerade profiler håller kvar värmen i lokalen och sparar energi. Glassektioner skapar en ljus och behaglig arbetsmiljö. Öppningshastigheten ligger runt 66 cm per sekund! förklarar Jerker, för att vi skall förstå varför kunderna blir så nöjda!

Hör gärna av er till Jerker och Robert Häggqvist för mer information:
Gävle Montage & Portcenter
Villavägen 37, 806 49 Gävle
gmport@telia.com
http://www.gmport.se