- De är otroligt kunniga, kreativa och pålitliga. Och de gör verkligen skillnad när det gäller, säger Anders Stolpe, produktionschef vid Schenkerterminlen på Sörby Urfjäll, och fortsätter:

- Vi anlitar GMP för både mindre och större jobb. De har till exempel sågat upp betonggolvet och installerat en burhiss för vår paketsortering, satt upp staket kring farligt och värdefullt gods, satt upp våra skyltar och tavlor osv.

- Fast det handlar givetvis mest om service och underhåll på våra dockningsanläggningar med 34 + 6 portar för lastbilar.

- Där ser GMP till att lastbryggor, portar och vädertätningar, med och utan automatik och kringutrustning fungerar, avslutar Anders på Schenker.

En mycket positiv händelse nyligen, är att GMP fått förtroendet att vara installatör och återförsäljare för hela Teckentrups port- och dörrprogram – en av Europas största i branschen med Skandinavienlager i Lerum utanför Göteborg!

Och var så säker på att GMP ser till att grejerna fungerar!

GMP erbjuder försäljning, montage, service samt reservdelar till alla på marknaden förekommande märken och fabrikat av dockningsanläggningar, lastbryggor, portar och vädertätningar.
Företaget drivs av bröderna Jerker och Robert Häggqvist, som har arbetat i branschen sedan 1995.
Bland kunderna finns Schenker, ABB, Scana Steel, Malaco-Leaf, Gävle Mejeri, Gavlegårdarna, Gävle kommun m fl.

För mer information, kontakta gärna Jerker och Robert Häggqvist på
GMP Montage & Portcenter, Villavägen 37, 806 49 Gävle
026-16 72 70 gmport@telia.com http://www.gmport.se