I ett gripande eurovisionsmedley presenterar den nya artisten Olivia Holmgren sitt första solo – och vilken fullträff det är! Aristerna får oss att klappa takt och sjunga med, som om vi vore en del av deras gäng i vardagsrummet.

Första rätten, en varm och god soppa, retar aptiten precis som den ska. På den imponerande ledväggen får vi bekanta oss med artisterna och deras skådespelartalanger. Sedan exploderar ljuskällorna och skapar en egen show innan kvällens första medley drar igång. Med humor och inlevelse gestaltas alla aspekter av hur vi träffades och närmade oss "förr i tiden", inklusive trånad, rivalitet och svartsjuka innan dejtingapparna tog över.
Personalen levererar sedan den välsmakande varmrätten snabbt och effektivt innan nästa medley låter den verkliga sångkvaliteten lysa i välkända sånger som alla i publiken kan och vill sjunga med i.

En ny film, denna gång med Work-out som tema fortsätter med högkvalitativa sånginsatser och humor som sedan övergår sedan i firande av födelsedagar, möhippor eller uppnått pension!
Efter skratten serveras kaffe och dessert och svenska klassiker från förr. Riktiga allsångsfavoriter för publiken som bokstavligen är med på noterna.

Sammanfattningsvis är showen en spektakulär kavalkad av kända och sångvänliga låtar. Artisterna sparar verkligen inte på krutet och publiken svarar med glädje, allsång och dans. Så vill ni uppleva en helkväll välfylld med passion och nöje, då skall ni och era vänner gå på Hits For You i Gävle.


Text. Tobias Ström
Foto: Adam Lundberg Ericsson

Citat från publiken
"Hur lyckas man få ut så mycket mat till så många gäster på så kort tid?"

"Hög kvalitet på sångpartierna som blandades vilt med en stor portion humor."

"Trivsam personal serverade och såg till att vi fick landa efter skratten.

"Hur man rycks med, sjungande i den ena låten efter den andra."

"Man upptäcker leende fejs runt omkring sig."

"Vilket draaag! Härligt med kända och trallvänliga låtar!"