Perssons Pack har också spelar flera gånger på Ön och kommer gärna tillbaka. Hur ser du på Ön som arena, Per Persson?
– Fick order av packet inför spelningen på Ön i fjol. Ordern löd – Köp myggmedel! Sagt och gjort! Persson stannar i Ockelbo och köper myggstift och sånt för över fyra hundra kronor. Kommer sedan till Ön i Hedesunda och gör en kanonspelning inför en kalaspublik. Myggor? Nix! Inte en enda. Om så vi gått omkring med håv och förstoringsglas så skulle vi ändå inte ha sett ett endaste litet flygfä. Det kanske var Perssons Pack som skrämde bort dom, vad vet jag? Hur som helst så syns vi i sommar på Ön den 21 juli!
Publiken kommer från hela Mellansverige och många tar med sig tält eller husvagn. De som bokar tidigt kan få plats för husvagnen eller husbilen på Hedesunda Camping, där en del också passar på att äta en bit mat.
Mat finns också på Ön, som serverar något läckert från grillen, i mattältet där det är öl- och vinrättigheter, eller enbart en kokt med bröd.
Danserna på Ön är som en stor familjefest, alla åldrar från barn till mycket vuxna på 65 + trivs på den idylliska festplatsen. Roger Westblom ser till så att det är ordning och reda för att alla skall trivas.