Nej! Svarar bröderna unisont: - Vi måste tänka på våra kunder, göra det lättare att komma till, och ge snabb service, och då tyckte Ronnie och jag att vi lika gärna kunde skaffa nya lokaler. - Och så hade vi lite tur att hitta lämpliga lokaler alldeles i närheten!

- Så nu erbjuder vi våra kunder en modern och effektiv verkstad, med all tänkbar service på däck och hjul med tillbehör och därtill också avancerad bilvård. Allt från ut- och invändig tvätt, klädseltvätt, motortvätt och del- eller helrekonditionering.
- Nu har vi två portar och takhöjd för två personbilslyftar. Dessutom blir det också plats för en entresol våning.
- Vi får bättre svängrum och ett smidigare flöde av bilar, menar Ronnie.

Den kalla årstiden är på gång, och nu finns möjligheten att få sin bils utseende återställd till nästan nyskick, invändigt som utvändigt, hos Liljebjörns Däck & Bilvård i Sandviken.
Tänk att få bilen i toppskick utvändigt och invändigt, samtidigt som man kontrollerar och fixar däcken!

Anläggningen är öppen för både privatpersoner och företag. Här görs rekonditionering av både nya och begagnade bilar. Klädseltvätt och motortvätt utförs också.
Här kan damer och herrar företagare också teckna företagspaket såsom invändig/utvändig tvätt på firmabilar och demobilar. Och eftersom Roger har lång erfarenhet av allt som gäller hjul och däck, och Ronnie är en erfaren bilvårdstekniker, så kan man säkert få ett och annat värdefullt tips för bilen när man ändå är där!
Det är en otrolig känsla att få sätta sig i en helrekonditionerad bil i det vackra höstvädret!
Och du vet väl att Liljebjörns också har däckhotell!

Kontakta gärna eller besök Roger och Ronnie för mer information:
Liljebjörns Däck & Bilvård
Gävlevägen 70, 811 40 Sandviken
070-38 444 68, 070-38 444 86
brodernaliljebjorn@hotmail.com