Lena arrenderar mottagningen av Privat Tandvård i Valbo AB som ägs av Margaretha och Nils Höglund. Vissa dagar bedrivs också tandläkarverksamhet i lokalen.

Lena bor själv i Utvalnäs och genom åren har hon fått många förfrågningar från "byborna". Att nu starta helt i egen regi i relativt kärva tider och att mottagningen ligger en bit utanför stan är inte något som skrämmer Lena.

– Nej absolut inte. Eftersom jag märkt att det finns intresse och behov av tjänster av det här slaget längs hela Norrlandet, Bönan, Utvalnäs och Harkskär så har jag stora förhoppningar att den ständigt växande ortsbefolkningen ska hitta hit. Närhet och tillgänglighet är viktigt för många. Jag har också patienter sedan tidigare som åker från stan till Bönan för att unna sig tandvård och samtidigt passa på att njuta lite av lugnet och några nypor havsluft, berättar Lena Osséen-Nordberg.

Oavsett vilken tandläkare man normalt besöker är man välkommen till mottagningen som ligger på Djuphamnsvägen 15. Där får man hjälp med allt från förebyggande tandvård, information och instruktion till tandstensborttagning och blekning. Genom sin mångåriga erfarenhet och breda kontaktnät bland sina tandläkar- och tandhygienistkollegor kan Lena rekommendera en eventuell vidare behandling och också hänvisa till såväl allmäntandläkare som specialisttandläkare.

Som kvinnlig företagare i Bönan är Lena Osséen-Nordberg i gott sällskap av andra som vågat och lyckats till exempel frisör, café, hantverk, inredningsbutiker och tandvård.

För mer information, kontakta Lena Osséen-Nordberg, tel 070-666 45 09 eller lena@lenaosseen-nordberg.se