Piggare jul?
Den fräscha doften av apelsin är upplyftande och skingrar dystra tankar. Apelsin är doften som bär solen med sig och visst kan vi alla behöva lite extra solsken under den mörkaste delen av året?
Friskare jul?
Eukalyptusolja är både stimulerande, renande och stärkande. Du tänker klarare, koncentrationsförmågan och det logiska tänkandet ökar . Vill Du jaga bort den begynnande förkylningen kan Eukalyptusoljan vara till god hjälp.
Festligare jul?
Kanel är en given ingrediens när det ska dofta lite festligare. Du får både avslappning och stimulans och kanel har ju dessutom sedan gammalt ett rykte som afrodisiakum – passa på att rå om varandra lite extra under helgerna!
Lugnare och gladare jul?
Med mandarinens fruktiga, lite söta citrusdoft, skapar Du en känsla av glädje och värme tillsammans med avslappning och lugn. Känns det lite stressigt passar mandarin mycket bra och den uppskattas av både stora och små tomtenissar som både känner ökad inspiration och kreativitet.
Aromalampor
Placera en aromalampa i köket, vardagsrummet, på kontoret eller var Du nu kommer tillbringa Din tid i jul. Blanda några droppar olja i lite vatten, tänd lampan och känns hur den härliga doften sprider sig… God Jul önskar Aromarummet.