Beställningen då, hur gör man med den? Enklast så surfar man in på Matbolagets hemsida och klickar i sin order där. För att få den levererad behövs minst fyra portioner sallader och i priset ingår drycken och brödet. Det kan väl knappast bli smidigare att planera lunchen på detta vis. Betalningen är lika enkel som i affären med kort eller så väljer man att swisha eller betala via faktura.

Salladsmenyn (se bifogad bild eller på hemsidan) är varierande och består av nio olika val, kyckling, räkor, varmrökt lax, biff eller vegetarisk. Välj om salladen ska vara matigare med pasta, nudlar eller bulgur, eller om den ska vara lättare med extra grönsallad istället för kolhydraterna. Salladerna är komponerade med omsorg med olika tillbehör, de är tänkta att smaka mycket, vara varierande i konsistenser samt ge en skön mättnad så att man orkar att fortsätta jobba.

Beställ sallad med leverans

Lite information kring beställning

Lunch levererad måndag, onsdag och fredag.

Få våra matiga sallader levererade med bröd, smör och dryck. Välj från vår breda salladsmeny med både lätta sallader och matiga sallader.

Vill du eller ditt företag få lunchen levererad direkt till företaget eller annan plats så löser vi detta. Ni beställer dagen före innan kl. 15:00 med minst 4st sallader, ange en tid, adress samt betalningsinformation (swish, faktura eller kort) så får ni er mat levererad mellan 10:00 och 14:00. Vill ni spara salladen och äta den senare så håller den två dagar i kylskåp.

Pris: 120:- per sallad levererad till dig inklusive bröd, smör och dryck. Vi levererar inom Gävle, Sandviken och Hamrånge.

Varmt välkomna med er beställning!

Beställ här

Telefonnummer till Matbolaget 070-308 89 78