RingUp Gävle startades för bara 4 år sedan men har redan etablerat sig som en av de ledande leverantörerna av telekom till företag i Gästrikland. Man har under en längre tid letat efter en större lokal och till slut hittade man en, och då i samma byggnad. Efter en totalrenovering av den nya lokalen var det den 15:e september äntligen dags för invigning.

- Den nya butiken är ett enormt lyft, kunddelen är mycket fräschare och luftigare och vi har äntligen fått en monteringshall för bilinstallationer av t ex alkolås, säger Tomas Damberg.

Omkring 150 personer kom för att gratulera till den nya butiken, äta gott och spana in nya produkter. På plats fanns representanter från Telia, Nokia, SonyEricsson, Samsung, Jabra och HTC. Mest uppmärksamhet fick Nokia som för första gången visade upp sitt nya flaggskepp Nokia N8. En frågesport med mobiltelefoner och GPS i prispotten engagerade många av besökarna. För den mycket uppskattade maten stod Kalles Bar & Grill som bjöd på en härlig grillbuffé.

- Det har varit en fantastisk dag, vi har fått väldigt bra respons från alla som varit här. Det är också kul att kunna ge våra kunder chansen att träffa representanter från tillverkare och operatörer, säger Patrik Frammin.