– På Fagergrens Fastighetsbyrå händer det mycket nytt och spännande! Vi har mycket ny energi och tar nu steget in i effect plus+ som ett led i våra många nya satsningar. Vi ser det som mycket positivt att få ett ännu tätare nätverk i vår blomstrande region och ser fram emot flera givande samarbeten i framtiden. Välkomna att ta kontakt med oss, hälsar fastighetsmäklare och marknadsansvarig Axelina Franzén.

Fagergrens Fastighetsbyrå är Gävles äldsta och mest engagerade fastighetsmäklarbyrå. 2014 firade vi 50 år av fastighetsförmedling i Gävle. Våra kunder väljer att anlita oss för att de söker mäklare som visar ett tydligt engagemang i varje affär, alltid prioriterar affärens bästa och brinner för att överträffa deras förväntningar. Vi erbjuder hjälp med förmedling av alla typer av ägt boende samt kommersiella fastigheter. Hos oss är ni trygga med att få en oberoende och obunden fastighetsmäklare, utan allianskrav från varken banker eller försäkringsbolag. Vi hjälper människor i Gävle med omnejd med en av livets största affärer och är ödmjukt tacksamma för de många förtroenden vi får. Välkommen att kontakta Axelina Franzén för en kostnadsfri offert - när du också vill göra bästa möjliga bostadsaffär!
Hos oss hittar ni även Mikael Fagergren, expert på ombildningar. Har du, eller någon du känner, en hyresfastighet med potential för ombildning? Välkommen att kontakta Mikael Fagergren för kostnadsfri konsultation!


På bilden:
Mikael Fagergren, Axelina Franzén och Eva Jakobsson.

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se