- De populäraste tapeterna är de inhemska – de passar bäst till vårt kynne och vår miljö. Några av dem är - i bokstavsordning - DURO-, ECO- och MIDBEC-tapeterna, förklarar Per Lindholm, Beckers Nya Hem i Sandviken.

- Här följer ett axplock:

– Lokalt tillverkade miljövänliga tapeter, såsom Durotapeterna här från trakten, vill man gärna köpa. Lätta att sätta upp är de också.
Den stora färgmängden vid tryckningen ger mättade färgytor som varken gulnar eller bleks med åren. Kollektionen Collage innehåller totalt 57 tapeter, 30 mönstrade och 27 enfärgade.

- Designkollektionerna från Eco Wallpaper överraskar med grafiska mönster och skimrande ytor. För spännande effekter i samma rum passar mönsterbilderna bra att mixa med varandra. Kollektion nr 3 innehåller 42 tapetmönster och 8 i
metallic, snygga att använda som komplement.

- Midbec har exempelvis klassiska tapeter med orientaliska inslag i en fantastisk kvalitet. Kollektionen Scherzo har skimrande yta med mönster i flock som får en effekt av blankt och matt när ljuset faller på. Textilier i silke och bomull med samma lyster finns att komplettera med.

Vi ställer upp med råd och tips – så nu är det bara att sätta igång! avslutar Per på Beckers Nya Hem.

Ta gärna kontakt med Per Lindholm och hans team på Beckers Nya Hem
för mer information:
0705-463242 Industrivägen 18 Sandviken
nyahem@hos.sandnet.se