Klubbdirektör Håkan Svedman inledde kvällen med att uttrycka sin djupa tacksamhet till samarbetspartnerna och betonade hur viktiga de är för Brynäs framtid. Han talade om den starka sammanhållningen inom föreningen och hur deras stöd är avgörande för klubbens fortsatta framgångar.
– Vi har en enormt stor respekt för det ni bidrar med, och tillsammans ska vi göra den här säsongen till något riktigt speciellt, sa Svedman.

Spelare och tränare från både herr- och damlaget var genomgående ödmjuka inför de utmaningar som väntar, men det rådde ingen tvekan om att målsättningen är hög. För SHL-laget handlar det om att etablera sig som ett lag att räkna med i återkomsten till Sveriges högsta hockeyliga, medan damlaget tydligt deklarerade att guldmedaljerna är inom räckhåll – trots en hårdare konkurrens än någonsin.
– Vi vill vara ett lag som är jobbigt att möta, som aldrig ger sig, och som alltid spelar med hjärta och stolthet för Brynäs, sade en inspirerad Niklas Gällstedt den förväntansfulla publiken.
Damlaget var lika tydliga med att de siktar mot toppen, och flera spelare uttryckte att det nu är dags att ta hem det där guldet.

Kvällens konferencier Henrik Harrysson var i toppform och lyckades som alltid skapa en härlig atmosfär. Det bjöds på intervjuer, hockeysnack och ett spännande hockeyquiz som engagerade alla närvarande. Förutom de inspirerande samtalen serverades även en smakrik prova på-middag, följd av en god äppelkaka som satte en extra guldkant på kvällen.
Det blev en upptaktsträff fylld av god stämning, gemenskap och höga förväntningar inför säsongen som står för dörren. Med den starka uppslutningen från partners, spelare och ledare råder det ingen tvekan om att Brynäs går in i säsongen med både kraft och självförtroende.

Brynäs IF partnerskap har kanske aldrig varit starkare, och med en sådan solid grund att stå på ser klubbens framtid ljus ut – både på och utanför isen. Nu väntar en säsong där laget, likt sin klubb och dess supportrar, står redo att ta nya kliv och skriva nya spännande kapitel i Brynäs stolta historia.