Företag och förare som är ute hela dagarna behöver kanske använda bilen som både transportmedel, förvaring och kontor. Andra kanske har större behov av att kunna transportera stora saker, eller ska åka långt och har behov av hög komfort. Då bör man ta hänsyn till det i valet.

En transportbil används oftast i tre år eller mer, tänk på det när ni räknar på TCO (total cost of ownership) ta också höjd för era framtida behov. På Bilbolaget hjälper vi dig gärna att ta fram TCO på olika bilmodeller. I kalkylen bör man bland annat räkna in bränsleförbrukning, servicekostnader, försäkringskostnader och värdeminskning. Ett serviceavtal är en bra försäkring för att få den hjälp du behöver om det händer något oförutsett.
Självklart är komfort och design också viktiga parametrar när man väljer transportbil. Vi har en ny utställning i vår bilhall. Där kan du se hela vårt utbud, självklart finns det möjlighet att både provsitta och provköra den modell du är intresserad av.

Vår transportsäljare Janne Säll finns för att svara på dina frågor och ge dig råd vid ditt val av transportbil. Idag finns det stor flexibilitet vad det gäller transportbilar du kan få en skräddarsydd modell som passar just dig och dina behov. Janne berättar gärna mer om både modellerna, serviceavtal, leasing och försäkringar.

En av Jannes favoritbilar är nya Renault Kangoo Express. Den finns i tre längder med två, tre eller fem sittplatser. Nya Kangoo express har nya renare och kraftfulla ENERGY-motorer som ger den klassens lägsta förbrukning. Backkamera, en ny generation antisladd och starthjälp i backe. Den har också nya radioanläggninenr med USB och Bluetooth, multimediasystemet R-Link med inbyggd navigering. Självklart finns det många nyttiga tillbehör så att vi kan anpassa bilen till just dina behov.
Välkommen att besöka Bilbolaget!