Nomineringen pågår under november och december, så än finns det gott om tid för dig som vill lyfta fram en företagare inom hälsobranschen. Kriterierna för att vinna priset är att företagaren ska vara seriös och dessutom vara en trovärdig hälsoambassadör. Alla som är med och nominerar deltar i utlottningen av en biljett till valfri föreläsning på Hälsomässan i vår.

Det finns i Gästrikland många företagare som passar in på ovanstående kriterier så det blir ett tufft jobb för juryn att utse en vinnare.

Juryn består av:

Ann Horn, ordförande Företagarna i Gävle
Lars Beckman, regionchef Svenskt Näringsliv Gävleborg
Bodil Zacharoff, utbildningledare för hälsa och arbetsliv, Högskolan i Gävle
Mia Lindblom, Folkhälsosamordnare, Ockelbo

Svenskt Näringsliv ser många möjligheter för företagare inom välfärdsområdet och för oss invånare ger det en ökad mångfald och möjlighet att välja olika aktörer. Det finns många skickliga företagare i länet som brinner för att hjälpa andra inom vård och hälsa och det här priset kommer att bidra till uppmärksamma de företagarna så därför känns det riktigt spännande att få sitta i juryn och ta del av alla goda exempel som finns, säger Lars Beckman

Förutom äran får vinnaren även ett pris skänkt av Högbo Brukshotell.

- Det är viktigt att premiera friska företag - ett frisk företag är ett lönsamt företag, säger Petra Englund som jobbar med sälj och marknadsföring på Högbo Brukshotell.

Priset kommer att delas ut på Hälsomässan ABSOLUFRISKARE på Konserthuset den 27 mars 2010.

Vill du också nominera? Gå in på http://www.mskaparna.se