Movexum och Sandvik om mångfald och inkludering i Gävleborg

Ulrika Malmqvist (Styrelseakademien och ordförande i Mångfaldspriset Gävleborg) pratar med Johan Kerstell (personaldirektör Sandvik AB och jurygruppsledamot Mångfaldspriset Gävleborg) om vad mångfald och inkludering betyder för utveckling och framtid.

Chans att nominera senast 5april!

Ni vet väl om att ni fortfarande kan nominera goda exempel på företag/organisationer/föreningar i vårt län som lyckats bra med sitt mångfaldsarbete? Det är helt OK att nominera sin egen organisation!

En av de nominerade kan bli stolta vinnare av #Mångfaldspriset i #Gävleborg under våren.

Läs mer på mangfaldspriset.se. Välkommen med din nominering!

I filmen möter ni Ulrika Malmqvist (Styrelseakademien och ordförande i Mångfaldspriset Gävleborg) och Johan Kerstell (personaldirektör Sandvik AB och ledamot Mångfaldspriset Gävleborg) som pratar om mångfald och inkludering i Gävleborg.

Styrelseakademien Gävleborg är en av grundarna till Mångfaldspriset Gävleborg tillsammans med Nordea Sverige Mellansvenska Handelskammaren och ALMIGävleDala. Målet är att bidra till fler styrelser med ökad mångfald.

Det händer i Gävle

Det händer i Gävle

Medlem sedan 2016-06-20

Det händer i Gävle presenterar delar av vad som händer i Gävle och runt om i Gävleregionen.
Övriga evenemang finner ni i kalendrarna nedan.

A... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta videoklipp, du kan bli den första!

Publicera
Vad vill du läsa?
Facebook

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer