Premiär för julbordet på Axmar Brygga

  • Gävöes och Gästriklands bästa julbord på Axmar Brygga?
Datum: 26/11, 2022 Tid: 12:00

Axmar Bryggas skärgårdsjulbord är något utöver det vanliga. Vi erbjuder en traditionell buffé när vi dukar upp i den härliga och genuina atmosfären som erbjuds på bryggan.

Här finner ni alla klassiska rätter men även andra, i julbordssammanhang, mer exotiska specialiteter och några riktigt smakrika nyheter. En annan av restaurangens specialiteter är trancheringsbordet där det bjuds på helstekt oxfilé med huset pepparsås gjord på egen oxfond med dragonmajonnäs.

Vi lägger en stor ära i att kunna presentera ett riktigt hemlagat julbord. Julbordet avnjuts antingen i angenäm 1800-talsmiljö med öppen spis och skimrande slaggstensväggar inne i restaurangen eller på den stora inglasade bryggan med utsikt över den isklädda jungfruarkipelagen. Möjlighet finns också att avnjuta julbordet i vår vackra festvåning kallat Berndt von Schinkel-rummet med sluttande väggar en trappa upp samt eget konferensrum i form av Brita Behm-rummet för upp till 14 personer .

Sammanlagt finns det i vanliga fall plats för 300 matgäster per sittning när julbordet serveras.

Välkomna att boka ert julbord här: Julbordsbokning >>
eller på telefon: 0297-320 00.

Se hela kalendern här »

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta evenemang, du kan bli den första!

Publicera
Vad vill du läsa?
Facebook

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer