Årets Företagsmingel i Gävle

  • Årets roligaste företagsmingel i Gävle.
  • Årets Företagsmingel på Gävletravet.
Datum: 27/9 Tid: 15:30

PREMIÄR för Gävles roligaste företagsmingel på Gävletravet. Fredag 27 september 15.30 slår Gävletravets publikhall upp portarna för alla Gävles företagare. Olika aktiviteter blandas med utställare och after work i baren.

Men inte nog med det. Samma kväll är det travtävlingar av hög kvalitet på Gävletravet då spelformen och miljonspelet V86 ska avgöras på banan. I biljetten ingår därför också middag uppe i travrestaurangen där ni förutom god mat och fortsatt mingel också kommer att guidas in i travets värld av några av landets största experter.
Kvällen kommer också att vara en Quiz Night då vi i Gävles största led-tv på travrestaurangen kommer arrangera quiz med chansen att vinna fina priser.
Missa inte detta unika tillfälle – premiär och bara en gång per år - att dels träffa andra Gävleföretagare och dels få en actionfylld kväll från första parkett.
Kanske är det här den perfekta företagsaktiviteten för just ditt företag! För 399 kronor (exkl. moms) per biljett ingår mingel, fördrink, aktiviteter, quiz, travexpertis och en middagsbuffé.
Fri sittning och dryck köpes i någon av barerna.
Mer information om de olika utställarna kommer inom kort. Men platserna är begränsade, så ta chansen att redan NU boka in datumet och säkra din biljett!

Har ni frågor kontakta julia.fjordefors@gavle.travsport.se
Varmt Välkomna!

Fredag den 27 september 2024
Gävletravet i Gävle
Startar kl. 15:30
Arrangör: Gävletravet

Boka era biljetter i god tid på Tickster:
https://secure.tickster.com/sv/hdrbw6uny7dahc0/products

Julia Fjordefors

Julia Fjordefors

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta evenemang, du kan bli den första!

Publicera
Vad vill du läsa?
Facebook

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer