Arbetsglädje & motivation på arbetsplatsen

  • "Arbetsglädje & motivation på arbetsplatsen" av Anna Ricknell.
Datum: 2/6, 2023 Tid: 07:30

Välkommen på Bokaderos frukost, nätverkande & föreläsning i Gävle. Den 2 juni 07:30 - 09:30 har du chans att skapa kontakt och utbyta erfarenheter under en frukost med lokala företag i Gävle. Du får dessutom ta del av föreläsningen "Arbetsglädje & motivation på arbetsplatsen" - med Anna Ricknell - utnämnd till Topp 100 Populäraste föreläsare i Sverige för 4:e året i rad.


Arbetsglädje- detta ord som mer eller mindre bara används i just det svenska språket. Hur kan vi få till det på våra arbetsplatser? Är det chefens ansvar eller kanske ”Lisa på HR”? Nja, inte riktigt utan ansvaret vilar på varje medarbetare.

Att då skapa det efter en pandemi när många tampats med stora förändringar, oro och låg motivation gör att vi nu än mer måste ta ett aktivt grepp om detta för att skapa en arbetsplats där medarbetarna känner glädje, trygghet och motivation!

På denna föreläsning kommer du därför få chansen att lyssna till glädjespridaren Anna Ricknell. Hon kommer bland annat att ta upp följande:
• Arbetsglädje och hur den smittar
• Kroppsspråket och mimiken som skapar trygghet
• Hjärnan och hur vi motiverar den
• Bemötande: Första intrycket och hur det består
• Varumärkesambassadörer och hur de påverkar arbetsplatsen


Om Anna:
Anna Ricknell är retorikern från norr som varit verksam i snart 12 år samt blivit utnämnd till Topp 100 Populäraste föreläsare i Sverige 4 år i rad. Anna är Skelleftebon och före detta elitsimmaren som letande utmaningar och utveckling så efter gymnasiet flyttade hon till Tyskland och senare till USA för att nå framgångar i simbassängen.

Kulturkrockar, gemenskap, examen i retorik, utmaningar, påskmiddag hos Sven Tumba och ett brons från Junior-EM är ett litet axplock av alla de upplevelser som hon fick med sig i bagaget.

Idag berättar hon om sina erfarenheter i kombination med hennes stora intresse för retorik och kommunikation.

Både före och efter Annas föreläsning finns utrymme till goda samtal kring borden.

Mer info och boka din biljett här: shorturl.at/lpqHT

AnnaCarina Alfsdotter

AnnaCarina Alfsdotter

Alfsdotter Coach & Konsult AB Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Entreprenör sedan nästan 20 år, har erfarenhet av både soloföretag, Handelsbolag och Aktiebolag

Årets Gasellf...

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta evenemang, du kan bli den första!

Publicera
Vad vill du läsa?
Facebook
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer