Som hudterapeut har Bea Foroughi-Hedenberg många kunder som har olika typer av hudproblem. Hon har även kunder som har problem med vikten.
- Jag har gått kurser i bl.a. kinesisk hudanalys och stresshantering och har därför lite hum om varför man får vissa problem i hyn. Jag har själv även varit överviktig och vet därför hur viktigt det är att motionera och att äta rätt för att kunna hålla vikten. Men eftersom jag inriktat mig på att ta hand om huden och kroppen utifrån har jag inte riktigt kompetens att hjälpa mina kunder med problem som orsakas av inre faktorer. Det är här Jenny Näsström kommer in. Vi vill kunna hjälpa kunden att hitta orsaken till sina problem för att få maximalt resultat av de behandlingar vi ger och det är ju mycket lättare när man arbetar tillsammans, säger hon.

Jenny Näsström (näringsterapeut/massör i det egna företaget Näring och Hälsa) tillägger:
-Vi är dessutom de enda här i regionen som arbetar på detta sätt, d.v.s. att en hudterapeut och en näringsterapeut samarbetar. Och det gör oss ganska annorlunda.

Gefle Skin Care och Näring & Hälsa vänder sig till dig som är mellan 16 och 75 år. Men både Bea och Jenny är överens om att de behandlingar de erbjuder faktiskt har lite olika målgrupper.
- Det är därför svårt definiera en enda målgrupp. Min vision är att alla ska ha en friskare livsstil och det är den visionen som styr mitt arbete, säger Jenny Näsström.

Bea Foroughi-Hedenberg säger:
- Jag har flest kvinnliga kunder nu men mitt mål är att även nå ut till killar. Jag tror att det är många killar som vill men inte vågar göra en behandling eller så känner de inte till vilka behandlingar man kan göra.

Och vilka behandlingar kan man göra hos er då?
-Jag har alltid varit intresserad av hud och tanken är att jag ska kunna koncentrera mig 150 % på just hud och hudproblem. Idag gör jag främst ansiktsbehandlingar med Dermalogica och permanent hårborttagning med diatermi. Utöver detta gör jag ansikts- och kroppsbehandlingar med min maskin som heter NBE500. Denna maskin jobbar med radiofrekventa vågor och kan bl.a. punktbehandla områden för att reducera fett och celluliter, likväl som den kan förbättra akne, föryngra huden, reducera rynkor och slapp hud samt göra ”lyft”, säger Bea Foroughi-Hedenberg.

- Jag arbetar som näringsterapeut och massör. Som näringsterapeut så erbjuder jag alltifrån hälsoscanning, kinesiologi och kostrådgivning till tarmrensning/detox. Som massör utövar jag både vanligt klassisk massage och triggerpunktsmassage både i studion och på företag, säger Jenny Näsström.

Vill du veta mer om Gefle Skin Care och Näring & Hälsa är du välkommen att besöka deras monter på Hälsomässan den 12-13 mars på MAXIM i Gävle. Under söndagen kommer även Bea Foroughi-Hedenberg och Jenny Näsström att hålla en föreläsning om sin verksamhet (Kost, Hud & Hälsa kl. 14.15).

För mer information är du även välkommen att kontakta Bea och Jenny direkt:
Bea Foroughi-Hedenberg, Gefle Skin Care, tel: 073-369 63 00 alt. info@gefleskincare.se
Jenny Näsström, Näring & Hälsa, tel: 070-350 22 70 alt. info@naringohalsa.se