I huset finns idag tre företag med kvinnor som gillar att driva framåt och se sina företag växa, men framför allt ser en vinning i att samarbeta flera stycken men i skilda företag. Gävles företagande/företagare behöver lyftas fram och få fler att våga prova sina vingar. För en månad sedan fick Jeanette en förfrågan från ung företagsamhet om att föreläsa för ungdomar om att våga tro på sina drömmar och våga satsa. Hon hade då ingen möjlighet detta datum vilket naturligtvis kändes otroligt trist, men kanske en skrivelse som denna kan stärka de som drömmer och vill prova sina vingar.
Spa Gamla Gefle som drivs av Linda Dackell har funnits i snart tre år, de har erbjudit sina kunder det mesta inom hudvård i en genuin, underbar miljö som inte går att hitta någon annan stans i Gävle. I lokalerna finns även Gävle Nagelstudio som drivs av Linda Nöjd, manikyr och fina naglar har slagit som en bomb och hon är så gott som fullbokad varje dag. Estetikkliniken med sjuksköterskor och läkare flyttade in i våras, företaget drivs av Jeanette Svedberg och samarbetet visade sig bli mycket lyckat. Linda Dackell aukt. hudterapeut och Jeanette Svedberg leg. sjuksköterska och dess familjer är goda vänner sedan många år tillbaka och trodde starkt på ett samarbete. Med detta komplement kunde man nu även erbjuda kunderna mer avancerade estetiska behandlingar med bl.a. rynk reduceringar med Restylane, Juvederm, Botox och borttagande av ytliga blodkärl. Även fettreduceringar och bröst förstoringar med hyaluronsyra planeras till våren. Förfrågan efter dessa behandlingar ökar, tyvärr leder detta även till en hel del lycksökare i branschen, de finns i små lokaler som kanske inte ens ur hygien synpunkt är godkända för den verksamheten de bedriver. Oseriösa kliniker med endast kontant betalning som gör att de erbjuder billiga behandlingar, de har heller inget utbud att kunna erbjuda kunderna professionell hudvård rätt igenom. Det är otroligt viktigt att välja seriösa företag vid skönhetsbehandlingar inte minst ur hygien och försäkrings synpunkt.
Estetikkliniken och Spa Gamla Gefle känner att de kan ge kunderna en helhet vilket de ser som ett måste när man arbetar i denna bransch. Med både auktoriserade hudterapeuter, nagelteknologer, leg. sjuksköterskor och överläkare/kirurg finns allt för den enskilda kunden inom skönhet och hudvård.
Att nu kunna ta ett steg till och bygga ut med invigning i november, ett fantastiskt väntrum med te och färsk frukt buffé varje dag och fler behandlingsrum för att kunna erbjuda mer tider känns väldigt roligt i en konjunktur som inte varit nådig. Det är dags att vända trenden för företagsamheten i vår stad, det är inte fult att jobba hårt och att lyckas. Våga satsa men gör det seriöst och noga genomtänkt, välj partner med omsorg och tro på dig själv. Strunta i genvägar och att hela tiden snegla på andra, hitta dina egna stigar, de kan vara snirkliga och sällan självklara, men det gör dig stark i längden menar Jeanette och Linda.
Mvh och varmt välkomna den 28 november önskar
Linda Dackell, Spa Gamla Gefle & Jeanette Svedberg, Estetikkliniken

http://www.estetikkliniken.com

http://www.spagamlagefle.se