Hur var våren och avslutningen för senaste succéshowen Passion?
– Våren var bra, vi hade shower i princip varje helg från slutet av januari ända fram till slutet av maj. Vi märker att väldigt många gäster kommer utifrån Gävleborgs län mer än tidigare, vilket vi tycker är kul och väldigt bra för hela besöksnäringen. Showen var mycket uppskattad eftersom den innehöll en salig blandning av musik och genrer som passar olika åldrar.

Vad har du gjort i sommar?
– I sommar har jag haft och har fortfarande stora projekt hemma vid mitt hus och min tomt. Det är alltid väldigt roligt då jag har ett stort inredningsintresse och älskar att skapa nytt där jag bor och laddar upp energin. Vi körde ett par externa shower under våren och i juli var vi förband och show innan Carola på Jerntorget i Sandviken. Det var roligt att se satsningen och att få köra show på hemmaplan inför ett par tusen åskådare. Jag har även planerat och producerat den nya showen samt hunnit med att resa till Barcelona, Tyskland och Stockholm, både för att bli inspirerad och för att få lite miljöombyte och sol.

Så nu är det alltså dags för en ny show inför hösten?
– Lördagen den 31 augusti, på min födelsedag faktiskt, kör vi igång med den nya showen Good Times. Vi har förnyat ljuset och ljusdesignen, nya kläder har sytts upp till oss alla, nya shownummer har producerats och vi har med ett par favoriter i repris som jag tycker är något av det bästa vi hittills gjort. Vi har blandat in fler shownummer som kommer att passa en ännu bredare publik, med svenska låtar från legender, 50- och 60-talsrock, schlager, synth, ballader, dansband och massor av komik och galenskap. Firande av gäster, nostalgi, skratt, gemenskap, allsång och ren och genuin glädje är vår tradition.

Vad kan du berätta om nya kollegan och artisten Julia Ohlin?
– I våras hade vi audition då vi sökte en ny kvinnlig artist. Cirka 50 personer sökte och vi hittade till slut en helt fantastisk tjej i form av Julia. Höstens nya show kan jag redan nu säga är mer maxad än någonsin. Julia är förutom en otroligt genuint glad, proffsig och härlig tjej dessutom den vassaste dansaren jag någonsin sett! Julias röst och klang passar perfekt till Marias och min. Vi har börjat repetera och jag är stolt, tacksam och otroligt spänd på att få visa upp vad vi tillsammans ska göra. De gäster som kommer för att se showen kommer att få uppleva saker de aldrig tidigare sett i våra lokaler. Vi är alla mer taggade än någonsin på ännu en fantastisk showsäsong.

Kan du berätta lite om innehållet i den nya showen?
– Man kommer att känna igen många av låtarna där man kan sjunga med och dras med i den nostalgiska känslan vi förmedlar. Vi sjunger tillsammans till låtar du hade glömt bort att du älskade. Jag vet att jag sagt det tidigare, men i år kan jag med stolthet säga att den nya showen Good Times verkligen är fullspäckad med shownummer, sång, dans, ljusupplevelse, skratt och 100 % äkta glädjeinjektion förstås.

Vilka dagar i veckan är det show?
– Vi kommer att köra varje helg, fredag och lördag samt vissa torsdagar under hösten. Man kan så klart abonnera showen även andra dagar i veckan. Våra lokaler tar in cirka 170 showgäster.

Vad händer mer hos er under hösten?
– Detta år testar vi faktiskt något helt nytt. Vi kommer att köra julfest och show och servera en fyrarättersmeny! Vi kommer inte att ha julbordsbuffé i år. Istället vill vi lyxa till det genom att servera en fyrarättersmeny utöver det vanliga. På så sätt slipper vi köbildningar, minskar matsvinnet och får ett mycket bättre flow på showen. Dessutom kan vi då boka in fler gäster varje kväll. Detta tror vi starkt på då vi vill ge den absolut bästa upplevelsen till våra gäster.

Har du någon hälsning till alla som längtar efter en ny show?
– Sitter du och funderar på vad du ska göra med företaget, familjen, sambon, kompisgänget, möhippan eller svensexan? Boka showen på Hits For You! Ni behöver bara bestämma er, vi tar hand om resten och ser till att ni har kul både under själva showen och att ni mår fantastiskt bra därefter. Ni kommer märka att ni nynnar på låtar från showen lång tid framöver. Dessutom kör vi som vanligt varje helg diskotek och karaoke 23–03. Stanna kvar efter showen och fortsätt upplev glädjen! Hits For You – där stjärnor möts!

För bokning och mer information se:
https://hitsforyou.se