Faciliteter som framhäver möjligheterna

Berndt von Schinkel-rummet på festvåningen är utrustat för större sällskap med plats för upp till 60 deltagare. Här finns modern teknik för presentationer som ger en biokänsla med surroundljud och storbildsduk. För mindre grupper erbjuder Brita Behm-rummet en intim och ostörd miljö för upp till 14 personer. Genom att använda den historiska Hyttan under sommarhalvåret kan vi ta emot konferenssällskap på upp till 180 personer innan middagen serveras i restaurangen i hamnen.

Det gastronomiska erbjudandet

Varje måltid på Axmar Brygga är en upplevelse i sig. Råvarorna tillagas med omsorg av kvalificerade kockar utbildade i restaurangens tradition och serveras med passande drycker. Smaker avnjuts i en miljö som ger panoramautsikt över havet och den orörda skärgården, allt omfamnat av byggnadens historiska slaggstensväggar.

Besöksdestinationen Axmar bruk

Projektet Destination Axmar bruk har förvandlat det natursköna området till ett innovativt centrum som attraherar besökare för både korta och längre vistelser. Restaurangen som öppnade 1998, är det naturliga navet i visionen om att fortsätta att utveckla Axmar Brygga till ett av Gästriklands och Mellansveriges främsta besöksmål. I samarbete med den lokala föreningen Hyttan och övriga entreprenörer på bruket är strävan att erbjuda genuina upplevelser som stärker gemenskap och ger fördjupade kunskaper och nya insikter.

Historiska kulturella och naturnära upplevelser

Förutom konferenser erbjuder Axmar en rik palett av aktiviteter. Historiepromenader och naturguidningar tar er genom århundraden av svensk industrihistoria och storslagen natur. I samarbete med certifierade guider, får ni rundtur på bruket och kan ni uppleva allt från säl- och havsörnssafari till kanotuthyrning och teambuilding.

Flexibla konferenspaket

Vi erbjuder allt från halv- och heldagskonferenser till exklusiva paket där ni har hela verksamheten för er själva. Välj mellan dagkonferenser med fullständig catering och möjlighet till övernattning i charmiga Axmar Bruksbod B&B. Vill ni ha bästa möjliga konferens så lovar vi att göra allt i vår makt för att ni skall få ett oförglömligt företagsevent.

Boka er nästa konferens

Vi ser fram emot att skräddarsy ett konferenspaket som uppfyller era högsta förväntningar och ger er en oförglömlig upplevelse i skärgården vid Östersjökusten. Axmar Brygga är inte bara en plats för möten; det är en destination där varje detalj är genomtänkt för att skapa starkare relationer och inspirerande möten i en av Sveriges mest historiska miljöer.

Mer information om Konferenser på Axmar Brygga och kontakt här >>