Hur står det till med er efter den efterlängtade premiären?
– Jo tack, läget är otroligt bra och vi känner oss om möjligt ännu mer laddade nu efter inledningen av den här fantastiska hösten. Extra kul att vår nya artist Olivia har kommit in i gänget så fint och gör ett grymt bra jobb! Så kul att se och jobba med en hungrig artist som passar så bra in i hela verksamheten. Sedan är det ju otroligt kul att bokningarna rullar in som aldrig förr. Massor av lovord och kanonrecensioner ger naturligtvis massor av energi och värmer extra i hjärtat. Faktum är att det är i princip fullbokat fredagar och lördagar på julbordet ända fram till jul.

Men om man då vill uppleva både julbord och show, hur gör man då?
– Showen med julbordet drar igång torsdag den 23 november och fortsätter ända till fredag den 22 december. Med sittningar på tisdagar, onsdagar, torsdagar och tidiga lördagar finns det fortfarande möjlighet att boka på flera tillfällen. Det finns enstaka platser lediga vissa fredagar och lördagar, men notera att det även är kö för vissa dagar.

Har du någon hälsning till alla gällande julen?
– Det gläder oss enormt att känna sådant engagemang och se hur mycket folk uppskattar att komma ut och verkligen njuta och roa sig. När det gäller att komma och se showen så är mitt tips att boka så snart som möjligt då kalendern fylls på i rask takt dagligen. Vi dukar upp en generös julbordsbuffé där man alla får äta vad de vill och hur mycket man vill. Som riktig julkrydda så levererar vi, med smarta matpauser, succéshowen Passion. Så vill ni uppleva glädje, komik, rock, pop, ballader, dans och massor med nostalgi och nöje - då välkomnar vi er med öppna armar till festen på Hits For You!

För mer information och bokning se https://hitsforyou.se