Skräddarsydda flyttar och effektiva ompekningar

Det är helt upp till dig hur mycket hjälp du behöver och vill ha när du flyttar över till oss. Du kan välja att flytta allt eller endast en liten del. Vi erbjuder hjälp inom följande områden om du väljer en flytt till oss på WEBBAB:

- Flytt av databas
- Ta med dina e-postkonton
- Vi testar hemsidan
- Ompekning
- Virussökning
- Effektivisering av TTL

 

Gratis flytt av din WordPress-sida

När du väljer att köpa en webbhotelltjänst hos oss kan du inom 60 dagar flytta en WordPress-sajt helt utan extra kostnad. Du kan även enkelt flytta över din e-post med hjälp av vårt verktyg för just e-postflytt.

Vi erbjuder givetvis också flytt av andra typer av sidor än WordPress och då till en extra kostnad av 625 kronor exklusive moms för varje påbörjad halvtimme. Innan vi börjar med flytten kan du få ett kostnadsförslag av oss så att du vet vad slutsumman landar på.

För våra gratisflyttar arbetar vi efter ett kösystem och i takt med att ordrarna kommer in. Tidsåtgången för det varierar och det kan ta upp till fem arbetsdagar. Är det riktigt bråttom kan vi hjälpa dig utanför kontorstid till en extra kostnad. Allt för att det ska bli så flexibelt för dig som möjligt!

 

Hur fungerar det?

Innan du kan flytta över en hemsida behöver du införskaffa en webbhotelltjänst hos oss. Det kan du göra enkelt genom några klick här på hemsidan.

I beställningsprocessen ger vi dig möjligheten att skicka in alla uppgifter som vi behöver från dig för en lyckad flytt. Självklart ser vi också till att dina uppgifter blir inskickade på ett säkert och tryggt sätt. Skulle du vilja flytta över flera olika webbplatser kan vi givetvis hjälpa dig med det också.

I de fall som vi inte kan flytta över dina webbplatser, vilket gäller bland annat om du använder du dig av låsta system, kan du bygga en helt ny WordPress-sida hos oss. Detsamma gäller för en flytt av sidor direkt från WordPress. Möjligheten att skapa en helt ny WordPress-sida gör dock att du kan flytta över text och bilder till din nya domän utan något krångel. Så kom igång med din flytt och registrera webbhotell hos oss redan idag!

 

-----

Om Webbyrån WEBBAB

WEBBAB gör hemsidor till företag. Vi bygger professionella, responsiva webbsidor till ett mer fördelaktigt pris. Vi bygger lösningar efter dina behov.

Hemsidor till företag - Webbyrå i Gävle – webbab.se