Bokcirkeln träffas online och diskuterar boken onsdag den 4 januarikl. 10.00.

Alla bokintreserade seniorer i hela Sverige är varmt välkomna att ansluta sig kostnadsfritt till Seniorporten och vara med i Bokcirkeln som träffas första onsdagen i månaden online.

Om Alexandre Dumas d.y.
Alexandre Dumas den yngre, född 27 juli 1824 i Paris, död 27 november 1895 i Marly-le-Roi, Yvelines, var en fransk författare. Han var utomäktenskaplig son till Marie-Laure-Catherine Labay och författaren Alexandre Dumas den äldre.

Föranmälan, kostnadsfritt deltagande, på länken här >>

Vi ses onsdag den 4 januari på https://meet.jit.si/senior-tv
Varmt välkomna!


PS. Är du ännu inte medlem i Seniorporten? Varmt välkommen till Seniorporten, Sveriges forum och mötesplats för seniorer och pensionärer. Den sociala träffpunkt för alla - online och i verkliga möten!
Registrera dig för gratis medlemskap här https://seniorporten.se/bli-medlem

Om Seniorporten
SeniorPorten är Sveriges forum och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är 60+. En samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.
SeniorPorten är ett webbcommunity och mötesplats för män, kvinnor och par som är 60 år eller äldre. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Här finner man intressen för alla: Möten, träffar, föreläsningar och lunchträffar, Hälsa, Resor, Mat & Dryck och mycket mer.
För mer information se https://seniorporten.se/