Dagsturer från Söderhamn till Axmar bruk

För den som vill utforska skärgården i sin fulla prakt, avgår MS Hulda från Söderhamn klockan 09:00 och anländer till Axmar bruk cirka 11:00. Under resan får passagerarna chansen att skåda sälar, havsörnar och en mängd sjöfåglar i deras naturliga miljö. Efter ankomst till Axmar bruk, har resenärerna gott om tid att utforska området, njuta av lokal mat och dryck, samt besöka de populära marknadslördagarna. Den 27:e är det dessutom båtlördag med massor av aktiviteter i hamnen och till sjöss. Dessutom prova på att paddla, både kanot, kajak och SUP!

Dagen bjuder också på kulturella upplevelser i Axmar bruks kulturreservat. Här kan man strosa i den Engelska parken och ta del av det rika kulturarvet. Hemresan påbörjas klockan 15:30, vilket ger en heldag fylld med både natur och kultur.

Detaljer för tur och retur:

Datum: Lördag 20 juli och 27 juli
Avgång: Klockan 09:00 från Stugsund, Söderhamn
Hemfärd: Klockan 15:30 från Axmar Brygga
Pris: 450 kr per person
Utflykter i Axmar bruks skärgård
För de som vill förlänga sin vistelse eller de som redan befinner sig i Axmar bruk, erbjuder MS Hulda två kortare utflykter i skärgården. Dessa turer ger en djupare inblick i den orörda naturen och dess invånare. Med lite tur kan man återigen få se sälar och havsörnar på nära håll.

Utflyktsdetaljer:

Datum: Lördag 20 juli och 27 juli
Avgång: Klockan 12:00 och 14:00 från Axmar Brygga
Pris: 250 kr per person
Bokning sker enkelt via formuläret längst ned på evenemangssidan, se nedan och betalning genom Swish till 123 327 66 56. Var noga med att ange namn, antal personer, datum och tid för avgång vid betalningen och ha transaktionen redo att visas vid ombordstigning.

En oförglömlig sommarupplevelse

Att uppleva Axmar bruks skärgård från vattnet är en semesterupplevelse som ger en unik inblick i Norrlands kustlinje och dess marina liv. Oavsett om du väljer en heldagstur eller en kortare utflykt, lovar resan med MS Hulda att bli ett höjdpunktsminne från sommaren 2024.

Se till att boka din plats i tid och förbered dig på en dag fylld med skönhet, natur och kultur. Välkommen ombord!

Bokning och information om betalning se respektive datum:
https://axmarbruk.se/evenemang

Kontakt och mer information
Sören Calleberg
Ordförande Föreningen Hyttan
076-105 36 49
soren.calleberg@gmail.com