Försäljningsansvarige Anders Konnskog hade utlovat ett unikt tillfälle att göra en riktigt bra affär för den som köpte en ny Toyota just den här kvällen och visst verkade ett flertal tidigare Yarisägare ha bytt upp sig då ett antal ”Såld-skyltar” fick dammas av och några bilar fick nya ägare under kvällen.

– Ett kul och trevligt sätt för oss att få återknyta bekantskapen med flera av våra kunder och få bjuda till lite extra, summerade Anders efter ännu en lyckad temakväll.

Om nya Toyota Yaris
Standard på Yaris är aktiva säkerhetslösningar hjälper dig att känna dig trygg även under utmanande körförhållanden som:
Automatiskt helljus
Krockskyddssystem
Körfilsvarnare
Vägskyltsigenkänning

Nya Yaris rymmer storbilssäkerhet i en kompakt kaross, med Toyota Safety Sense som standard på samtliga versioner. Var du än kör och vad som än kommer i din väg kan du lita på att din Yaris är beredd.

Nydesignade instrument som ger kontroll
Som förare vill man ha full kontroll bakom ratten. Och i Yaris råder ingen tvekan om vem som bestämmer. Bland de nydesignade instrumenten finns en 4,2-tums multiinformationsdisplay i färg som ger tydlig översikt över viktiga färddata. Med de rattmonterade kontrollerna och Toyota Touch 2-systemet tar du kontrollen över musik, telefonsamtal med mera under färden — med bara fingertopparna.