- Nästan alla som sett tavlan och hört historien om den har tyckt att det skulle vara självklart att brudparet skulle få den som bröllopsgåva.
Problematiken för vilken yrkesman som helst är ju att det kanske inte är riktigt logisk att ge bort något som tar ett arbetsår att göra.
- Jag bestämde mig då för att göra en grafisk serie i en numrerad och signerad upplaga och om tillräckligt många ville vara med på den, och därigenom bli delaktiga i gåvan, så skulle detta kunna bli möjligt.
- När nu mer än hundra privatpersoner, företag och organisationer anmält sitt intresse känns det väldigt skönt och roligt att kunna ta det här beslutet, säger Tony. Gåvan blir ju på det här sättet inte bara från mig personligen utan från folket, mest kanske från Ockelbo och Gästrikland men beställningar har kommit från hela landet och även utlandet.
Jag är oerhört tacksam för detta men är naturligtvis fortfarande beroende av att så många som möjligt vill vara med, hälsar Tony. Så än finns chansen för er som vill vara med personligen på den här historiska presenten.

Tavlan "Tillgivenhet" beräknas vara klar i maj nästa år och är en komposition med ett äpple som vilar på en kudde sydd i jeanstyg. Den är i sin tur omgärdad av föremål som på olika sätt, en del medvetna och andra av ren slump, symboliserar olika detaljer i den kärlekssaga som leder till det omtalade bröllopet nästa sommar.

För mer information om Tonys måleri och hur ni kan vara med på gåvan se:
http://www.tonywarrenart.com