Spara pengar och var med och rädda klimatet

26/8, 2019 kl. 11:30

Inbjudan från Gävle företagarföreningar och företagarna till medlemmar samt effectare och andra intresserade företagare . Välkommen till Johannes Kraftvärmeverk för en lunchföreläsning på temat - Spara pengar och var med och rädda klimatet!

  • Samuel Costa Nordvall, Energipedagog på Gävle Energi.

När: onsdag den 11 september 2019
Tid:  11.30 – 14.00  Gävle Energi bjuder dig på lunchen

Vi inspireras av Samuel Costa Nordvall, Energipedagog på Gävle Energi, som ger dig en inblick i nuläget för klimatet och hur du i din roll både som företagare och privat kan bidra till omställningen.

Du, tillsammans med alla andra på denna jord, står inför en stor utmaning. Vi behöver hitta sätt att ställa om vårt samhälle från det fossilberoende vi har idag till ett samhälle där vi utgår från förnybar energi och förändrar vår resursanvändning så att den håller sig inom planetens gränser. 

Sedan var det de här med att Spara pengar – Att jobba med dessa frågor och att bidra till en mer hållbar planet kan ibland upplevas som att det kostar pengar. När det kommer till området energi är det ofta tvärt om. Genom att få koll på sin energianvändning och bli medveten om vad som drar mycket energi kan man spara pengar genom att kapa energitoppar eller rent av hitta energitjuvar. Ett annat alternativ kan vara att installera solceller. Har du en fastighet med rätt förutsättningar kan du ha ”gratis” el efter 12-15 år.

Program: Lunch och mingel från 11.30-12.00 Föredrag 12.00-13.10 Paus 13.10-13.20 med tid att prata mer med energitjänster
Kort intro om Fjärrvärmen i Gävle + rundvandring i kraftvärmeverket 13:20-14:00.

På plats finns också Gävle Energis Energitjänster som kan titta närmare på vilka behov ditt företag kan ha och vad de kan hjälpa dig med.

Mejla din anmälan nu till: raplh.brodin@telia.com, anmälan senast 6 september, begränsat antal platser.

Denna artikel är publicerad på Team Ockelbo via Yodo News.

Ralph Brodin

Ralph Brodin

Brynäs Företagarförening

Från Gävle, Gästrikland

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Facebook

Hjälp

Stäng