Rosen Inner Wheel Forever

"Rosen Inner Wheel Forever" till Wij Trädgårdar i Ockelbo

18/5, 2018 kl. 17:01

Sandviken Inner Wheel-klubb har skänkt rosen ”Inner Wheel Forever” till Wij Trädgårdar i Ockelbo. Rosen har blivit en symbol för Inner Wheel, ett av världens största kvinnliga nätverk som har cirka 100 000 medlemmar i ett 100-tal länder.
”Inner Wheel Forever” är en specialframtagen ros som döptes av Prinsessan Benedikte av Danmark under ...

  • IW Sandviken styrelsen

… organisationens världskongress (Convention) i Köpenhamn 2015.

Inner Wheels ledord är Vänskap, Hjälpsamhet och Internationell förståelse. Alla kvinnor som delar dessa värderingar är välkomna som medlemmar.
Sandviken-klubben har ett 50-tal medlemmar som träffas en gång i månaden för ett intressant föredrag, studiebesök eller något mera lättsamt program.

I samband med mottagandet och planteringen av Inner Wheel-rosorna gav trädgårdsmästarna Caroline West och Ylva Huizing från Wij Trädgårdar en pedagogisk och mycket uppskattad information om plantering och skötsel av rosor.

Rosträdgården i Wij Trädgårdar, som invigdes 2003, har idag över 200 olika rossorter, de flesta busk-, park- och rabattrosor. Wij Trädgårdar öppnar för allmänheten den 2 juni.
------------------------------------------
På bilden fr.v. styrelsemedlemmar i Sandviken IWC Barbro Hultgren, Christina Sundbom, Gunilla Holmgren, Meta Lundqvist, Ann-Marie Jonsson, Margareta Lidman, Kerstin Jonson och trädgårdsmästare Caroline West, Wij Trädgårdar. På bilden saknas Ulla Mueller.

Foto: Ylva Huizing.
Text: Kestin Jonson
Redigering: Ulla Mueller


http://www.innerwheel.se

Denna artikel är publicerad på Team Ockelbo via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Horst Mueller

Horst Mueller

Medlem sedan 2007-06-13

Tekn.lic. Aktiv pensionär.

Lång industriell erfarenhet. Praktiskt lagd akademiker med general management bakgrund från både internationella oc... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Facebook

Hjälp

Stäng